DE EN HR Centar za informiranje kupaca (od 0 do 24)072 500 400
10.11.2022.

OBAVIJEST KUPCIMA JAVNE USLUGE O DOSTAVI UGOVORA

Poštovani kupci,

Kao što Vam je već poznato, sukladno Uredbi Vlade RH o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu i Odluci  HERA-e o početku pružanja javne usluge opskrbe plinom krajnjim kupcima kategorije kućanstvo kojima prestaje ugovor o opskrbi plinom stekli su se svi uvjeti za prelazak kupaca kod opskrbljivača u obvezi javne usluge Gradska plinara Zagreb-Opskrba d.o.o.
Gradska plinara Zagreb-Opskrba d.o.o. kao opskrbljivač u obvezi javne usluge svim kupcima u javnoj usluzi isporučuje plin od 01.listopada 2022.godine.
Ugovori o opskrbi plinom u javnoj usluzi su u pripremi, velika većina je već distribuirana, a u potpunosti će biti distribuirani do kraja mjeseca studenog.
Ovim putem želimo podsjetiti kupce, da je nakon potpisa ugovora i dodjele šifre pod kojim je kupac zaveden u bazi kupaca GPZ-O d.o.o moguće korištenje  besplatne on-line usluge Gradske plinare Zagreb – Opskrbe d.o.o. "MOJ RAČUN" i mobilne inačice web aplikacije MOJ RAČUN za pametne telefone i tablete na iOS i Android operativnim sustavima. Zajednički sustav web i mobilne aplikacije trenutno nudi mnoge funkcionalnosti od kojih izdvajamo:
 
  • Pregled prometa (izdanih računa, akontacijskih rata i uplata),
  • Pregled stanja plinomjera (očitanja, procjena potrošnje plina i dojave stanja od strane kupaca plina)
  • Pregled i preuzimanje izdanih računa i akontacijskih rata u PDF formatu
  • Dojava stanja plinomjera od strane kupaca, zaprimanje potvrde o dojavi stanja i zaprimanje podsjetnika o terminima dostave slijedećih očitanja
  • Odabir opcije dostave stanja računa putem e-maila ili poštom
 
Gradska plinara Zagreb-Opskrba d.o.o. kao vaš opskrbljivač plinom u javnoj usluzi, vama našim kupcima jamči i nadalje sigurnost, pouzdanost opskrbe plinom, o čemu svjedoči  naših uspješnih 160 godina postojanja te gotovo 400 tisuća zadovoljnih kupaca.
Naš zadatak i poslovna obveza je opravdati povjerenje svakog postojećeg kupca, ali i onoga koje će tek ući u našu opskrbnu mrežu.
 
Vaša Gradska plinara Zagreb-Opskrba d.o.o.