DE EN HR Centar za informiranje kupaca (od 0 do 24)072 500 400
26.10.2020.

DODIJELJENO PRIZNANJE DIREKTORU SEKTORA TRGOVINE PLINOM GPZ-OPSKRBE

Zagreb, 9.listopada 2020.
 
Upravni  odbor Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP) na prijedlog Odbora za priznanja i nagrade HSUP-a za 2020. godinu  dodijelio:
PRIZNANJE mladim stručnjacima (do 40 g.)  za brzi napredak u plinskoj struci u 2020. godini g. Marinu Bačeliću direktoru Sektora trgovine plinom Gradske plinare Zagreb - Opskrba d.o.o.
Potrebno je spomenuti kako se Marin Bačelić na čelu Sektora za trgovinu plinom nalazi se od rujna 2019.godine., a na istu je poziciju došao iz HEP-Opskrbe plinom d.o.o. te kako su doprinosi kolege Bačelića u razvoju plinske  struke su višestruki, kako na nivou Udruge tako i na nivou poslovanja  našeg Društva.
 
Uručenje priznanja održano je  u sklopu programa 35. Međunarodnog znanstveno-stručnog  susreta stručnjaka za plin 23. listopada 2020.
 
Osim priznanja mladim stručnjacima, Hrvatska stručna udruga za plin dodjeljuje priznanja i za posebni doprinos u razvoju plinskog gospodarstva, priznanje za zapažen znanstveno-stručni doprinos, priznanje u medijskoj obradi tema iz plinskog sustava te priznanje za menadžera godine u kojima je Gradska plinara Zagreb - Opskrba d.o.o. prepoznata i nagrađivana u više navrata.